Om oss

Arcus Vita As leverer innovative produkter og løsninger av høy kvalitet til helse- og omsorgstjenesten i norske kommuner, sykehus, sykehjem og NAV Hjelpemiddelsentraler. Vi holder til i Aksdal Næringspark i Nord-Rogaland og betjener herfra hele landet med våre løsninger.

Du finner oss også på facebook

Våre to fokusområder er:

Nøkkelhåndtering for hjemmetjenesten744296&width=2592&height=3877&zwidth=2592&zheight=3877&x=1296&y=1939

Vi i Arcus Vita As har i over 25 år hjulpet hjemmetjenesten i norske kommuner med å holde kontroll på nøklene. Med WSM Nøkkelboks har vi levert en enkel, sikker og genial løsning på hjemmetjenestens nøkkelproblem til over 250 norske kommuner.
For å kunne møte fremtidens krav søker vi hele tiden etter produkter som kan supplere de mekaniske løsningene med mer fremtidsrettet teknologi.
Vi stiller imidlertid meget høye kvalitetskrav til produktene da vi ikke ønsker å påføre våre kunder nye problemer og utfordringer i en hektisk pleie- og omsorgshverdag:

  • Nøkkelhåndteringen må fungere problemfritt til enhver tid.
  • Pleieren må alltid kunne komme inn til brukere.
  • Systemet må fungere på alle dører!
  • Loggføring og sikkerhet må ivaretas som en integrert del av de daglige rutinene.

HjelpemidlerLilla del komprimert

Vi tilbyr et bredt utvalg av forflytningshjelpemidler av høy kvalitet og holdbarhet. Vi leverer til Nav Hjelpemiddelsentraler over hele landet, til sykehjem, sykehus og privatpersoner. Ta gjerne kontakt med oss om du ønsker informasjon. Bestillinger kan gjerne tas pr telefon eller epost.

Tips: Skal du søke på et hjelpemiddel er HMS-nr oppgitt på de produkter som har fått dette tildelt. Bruk gjerne søkefeltet for å finne produkter.

 

Annen informasjon